EN FORENING FYLDT MED MUSIK, TEATER OG LIV

VI MALER BYEN RØD: THE MUSICAL

 

D. 24. april 2014 har ”Vi maler byen rød: The Musical” repremiere i København for at fejre titelmelodiens 25 års jubilæum – og for at varme op til, at Danmark skal være værter for Eurovision Song Contest i maj. Køb billetter nu på Billetlugen.dk her!

 

Med højt hår, skulderpuder og fest i overflod havde Musicalteatret i 2010 danmarkspremiere på ”Vi maler byen rød: The Musical”, som siden hen har været opført utallige steder i landet. For første gang vender forestillingen tilbage til hovedstaden og sættes igen op af Musicalteatret på Folketeatrets Store Turnéscene fra d. 24. april til 3. maj, lige op til den store Eurovision Song Contest-uge, hvor Danmark (takket være Emmelie de Forests Eurovision Song Contest-sejr i Malmö sidste år) skal være værter for verdens største tv-musikudsendelse.

 

Vi maler byen rød: The Musical” er et humoristisk, festligt og dramatisk show om den vilde ungdom i 1980'erne, hvor vi følger en gymnasieklasse, som bliver ramt af en skandale lige op til elevernes studentereksamen. Kærlighed, familie, venskaber, forhold, hemmeligheder, løgne og afsløringer kommer frem i lyset, hvor de unge og deres forældres håb og drømme om fremtiden bliver sat på prøve og udvikler sig i retninger, som karaktererne ikke selv helt havde forventet. Undervejs er der både mysterier og overraskelser i ærmet, for slet ikke at tale om latter, tårer og farver i overflod inden den rørende finale.

 

Musicalen er fyldt til randen med de største danske Grand Prix-klassikere gennem tiderne, lige fra "Dansevise", "Hallo hallo", "Sku' du spørg' fra no'en", "Under stjernerne på himlen", "Krøller eller ej", "Disco tango", "Det' lige det" og "Alt det som ingen ser" til "Ka' du se hva' jeg sa'", "Kloden drejer", "Skibet skal sejle i nat", "Tænder på dig", "Danse i måneskin", "Video video", "Boom boom" og selvfølgelig forestillingens titelnummer – samt mange flere.

 

Musicalen slog efter sin første opsætning rekord på Facebook som værende dén danske teaterforestilling med flest fans/tilhængere nogensinde på det sociale netværk – en rekord, som forestillingen stadig har den dag i dag.

Avisen Ekstra Bladet skrev følgende om forestillingen efter premieren på originalopsætningen i 2010:

”Det vildeste nostalgi-trip. Der er både drama, kærlighed og især humor. Forestillingen ’Vi maler byen rød: The Musical’ får det til at rykke i fødder og stemmebånd.”

Avisen B.T. skrev om forestillingen:

”Dialogen er velskrevet. Og så kan man ikke tage fra de 24 melodier, at de virker. Er du Grand Prix-nørd, risikerer du at blive helt glad i låget ved bekendtskabet med ’Vi maler byen rød: The Musical’.”

 

Vi maler byen rød: The Musical” har 36 skuespillere, sangere og dansere på scenen. Forestillingen er skrevet af Rasmus Mansachs og instrueres af Marie Louise Cornelius. Vil man ikke gå glip af den store opvarmningsfest til Eurovision Song Contest 2014, skal man skynde sig at købe billet til ”Vi maler byen rød: The Musical”.

 

Billetsalg på Billetlugen

Billetsalget er allerede startet på Billetlugen her. Der er mængderabat ved køb af 10+ billetter (og der er yderligere rabat ved køb af 20+ billetter). Du kan også holde øje med denne hjemmeside eller Musicalteatrets officielle Facebook-side, samt "Vi maler byen rød: The Musical"s officielle Facebook-side, hvor du vil blive opdateret med alt om forestillingen frem til premieren i april 2014.

 

Gå ikke glip af årets største opvarmningsfest til Eurovision Song Contest 2014 - deltag i et brag af et show, som nok skal få sat gang i både fødder, hænder og stemmer!

 

Billederne er fra Musicalteatrets originalopsætning af "Vi maler byen rød: The Musical" i april 2010.

Billeder af Birthe Kjær, Kirsten Siggaard samt Keld og Hilda Heick er fra premieren på Folketeatrets Store Turnéscene.

"Vi maler byen rød: The Musical" 2014

Musicalteatret - kontakt: info@musicalteatret.dk - CVR: 28448740 - © Copyright 2014